OBS: OPDATERING fra 22/3-2021 vedr. Covid-19/Corona og afvikling af prøver!

Vi har modtaget besked fra myndighederne om, at vi gerne må afvikle prøver igen fra 22/3-2021, men med visse begrænsninger!
Der må maksimalt være 10 prøvedeltagere UDENDØRS på hvert hold, hvilket betyder at hold, der har flere deltagere tilmeldt end 10 personer skal deles op på flere hold, så alle retningslinier vedr. forsamlingsloft overholdes, ligesom alle øvrige retningslinier og anbefalinger selvfølgelig skal respekteres! (Antallet på 10 er excl. max 2 instruktører/censor der ikke skal tælles med, så de 10 personer gælder for antallet af elever).
INDENDØRS prøver må max. bestå af 5 elever (Antallet på 5 indendørs er excl. max 2 instruktører/censor der ikke skal tælles med, så de 5 personer gælder for antallet af elever)

(Disse regler og retningslinier er gældende indtil videre og indtil der evt. kommer nye udmeldinger fra myndighederne omkring Coronasituationen i Danmark)

Vi afvikler desuden stadig onlineprøver til "teori hold", i det omfang det er muligt at gennemføre disse, da de involverede personer på den måde ikke behøver opholde sig fysisk sammen.
Såfremt man har brug for teknisk hjælp til gennemførelse af onlineprøver kan man kontakte Henrik Dahl hos DYU på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.